maanantai 28. helmikuuta 2011

Kierros Hämeenlinnan kautta

Hiihtoloma alkoi varsin aurinkoisissa merkeissä ja voisi vaikka vannoa, että kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa taitaa tulla. :) Noh auringon innoittamina päätimme repäistä ja lähteä ekstempore vain ajelemaan johonkin suuntaan ja ehdotin matkakohteeksi Hämeenlinnaa, jos vaikka löytäisimme samalla sinne muuttaneen Ilona-shopin (jota myös täällä kyseltiin).

Ei ehditty ajaa kaupungissa kuin viitisen minuuttia, kun erään kadun kulmassa näkyi jokin kirpputori,
Kirppulinna, jonka ikkunoista näkyi erittäin tutun näköisiä rekkejä. Voisiko se olla? Auto parkkiin ja katsomaan! Ovella tervehti kyltti "Avajaiset tänään! Tervetuloa!"
Sisään saavuttuamme näky oli kyllä varsin tuttu, vaikkakin vielä melkoisen tyhjä - olihan tänään avajaispäivä. Kirpputori oli siisti, rekit ja pöydät hyvän kokoisia ja siistejä ja liiketila tuntui suurinpiirtein samankokoiselta kuin entinen Ilona-shop, joskin muutamat käytävät olivat melko ahtaita, enkä osaa kuvitella miten niistä mahtuu esimerkiksi lastenrattailla kulkemaan, saatikka ohittamaan. Tavaroita oli vielä varsin vähän, kuten sanottu, joten mitään ei oikein jäänyt käteen.

Päätin kuitenkin kysäistä kassamyyjältä, olisiko Kirppulinna mahdollisesti aikaisemmin toiminut Tampereella nimellä Ilona-shop ja kyllä! Myyjä vahvisti epäilyt. :) Kyseessä ei ole kuitenkaan enää sama yritys, vaan
vanhasta Ilona-shopista Hämeenlinnaan muutti vain kirpputorin sisustus, rekkeineen ja vitriineineen. Kirppulinna on siis täysin uusi yritys, mutta Ilonan tunnelma oli kuitenkin tarttunut hyvin uuteen kirpputoriin ja toivotaan että se pysyy sellaisena jatkossakin!

Kirppulinna löytyy Hämeenlinnasta osoitteesta Saaristenkatu 6.
Kotisivuja ei vielä ole, mutta nappasin mukaani flyerin (yllä), josta näkyy mm. pöytävuokrien hintoja, aukioloajat ja osoite. Korttimaksu ei ollut vielä toiminnassa, mutta myyjän mukaan 3. tai 4.3 pitäisi maksupäätteet alkaa toimimaan, joten siihen asti pitää varautua ottamaan käteistä mukaan.

Millainen tuuri, että heti löytyi kun kaupunkiin ajoi. =D Noh, jos eksytte Hämeenlinnan suuntaan vaikka kesäisellä kirpputorikierroksella, niin poiketkaa ihmeessä! Omassa kesälomakalenterissa on ainakin paikka Kirppulinnalle.


PS. Tekstiin tehty muutamia tarkennuksia, kiitoksia niistä Kirppulinnan sisutajalle, Tarjalle. :)

2 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Hei!

Ajattelin tarkentaa, että kyseessä ei ole sama yritys, eli Ilona-shop ei ole muuttanut, vaan lopettanut toimintansa. Vain kalusteet ovat samat.

Kirppulinnaan on tarkoitus hankkia pienet lastenrattaat (kunhan sopivat löytyvät), joilla on helpompi työntää lasta väliköissä.

Ihmiset ovat ottaneet uuden kirpputori KirppuLinnan todella hyvin ja iloisin mielin vastaan. Asiakkaita on käynyt yli odotusten ja positiivista palautetta on tullut paljon.

Kiitoksia kommenteistasi blogissasi ja
hyvää ja aurinkoista kevättä sinulle, Alisa :)

Terveisin; KirppuLinnan sisustussuunnittelija (opiskelija)

Alisa kirjoitti...

Hei Tarja!
Kiitoksia korjauksestasi! =D Teen tarvittavat tarkennukset postaukseen!

Omistajan vaihdoksen osasin päätellä, kun ketään tuttua ei ollut avajaisissa. :) Ilmeisesti muutossa, josta Ilona-shopin omatkin työntekijät puhuivat ja ilmoittivat, tarkoitettiin sisustan muuttoa uudelle omistajalle.

Hyvää ja aurinkoista kevättä myös teille kaikille Kirppulinnalaisille ja onnea ja menestystä uudelle yritykselle.
Saatan kesän mittaan piipahtaa tekemään arvostelua joten pitäkää taso korkealla! =D

Lähetä kommentti