keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Alkukesän löytöjä

Kesä on jo täydessä käynnissä ja mukavasti vaihtelee lämpimät kelit ja mukavan raikkaat viilentävät sateet. Toivottavasti heinäkuun kesälomamatkalla sitten olisi myös lämpimiä päiviä.

Viime viikonloppuna tulikin kierrettyä jälleen kunnolla Tampereen kirppareita ja mukaankin tarttui pari mukavaa esinettä. Kierrokseen kuului
Radiokirppis, Ilona, Viinikka-Nekala, Kirpputori Eko Teko sekä Kirpputorikeskus Suomi (uusi tuttavuus, joka löytyi sattumalta kun kiertelimme Lahdesjärvellä Ikean aukeamista odottellessa...).Ruskea nahkainen laukku löytyi Ilonasta hintaan 8€ ja oli oikeastaan sellainen jonka olin varautunut ostamaan jos eteen sattuu. Laukku on tilava ja se on tärkeää, koska kuljetan yleensä isoja tavaroita tai paljon tavaroita.Kesälukemiseksi myöskin Ilonasta tarttuivat mukaani Elizabeth Kostovan "Historiantutkija" romaani (joka maailmalla on nostattanut suurta kiinnostusta ja elokuvakin on tulossa ilmeisesti jossain vaiheessa sillä Sony on ostanut oikeudet käsikirjoitukseen) hintaan 4€ sekä samasta kojusta Arthur Goldenin "Geishan muistelmat" hintaan sekin niin ikään 4€. Kojussa oli myös muita kiinnostavia kirjoja mutta päädyin kuitenkin näihin kahteen paksukaiseen.
Lisäksi Kirpputorikeskus Suomesta löytyi pari manga pokkaria 2€ kappalehintaan.

Ja sitten jälleen kerran löytö hintaan
17€:Tällä kertaa jo tunnistin kuvioinnin Arabian
Kekri-sarjan vuoaksi, joka on samalta vuodelta kuin aikaisemmin 13€ ostamani Kekri-sarjan sinikuvioinen kulho, joten tällä kertaa Desing museon Arabian kokoelman apua ei tarvittu. Vuoan todellinen hinta liikkuu jossain 50€ tietämillä myöskin, mutta olen niin tykästynyt kuvioon että molemmat Kekri-astiat ovat löytäneet tiensä uudelleen käyttöastioiksi. :) Vielä kun jostain löytäisi sarjaan kuuluvan maitokannun niin olisin iloinen. Itseasiassa kannu löytyisi mm. Laatutavara.com netti liikkeestä, mutta se on jo ehditty myydä hintaan 59€. Ehkä odotan jos sellainen löytyisi jostain kojusta huokeaan hintaan.

Tällaista tälläkertaa.
Seuraavaan kertaan ja iloista kesänjatkoa kaikille!

1 kommentti:

Lilianna Lehdokki kirjoitti...

Moikka!

Arabian Kekri maitokannu on myynnissä Kaarinassa, Piispanristillä kirppiksellä (Jousitie 5) hintaan 35 euroa :)

Lähetä kommentti